Moderátor: Daria

salome píše:čiary sa na ruke menia,,pravá odzrkadluje tvoje vedomie a tvorbu tvojej buducnosti,,,lavá ruka je skor osudovo ponatá,čo ti je dané.......ale osud je z časti menlivý podla toho ako sa človek do istej etapy vývoja rozhoduje čo a ako so sebou a taktiež pochopením a nápravou chýb sa osud mení,,karma očistuje.........
......čo sa týka tvojich čiar Tinnia....čiara osudu je kolmo na čiary života,srdca a hlavnej čiary...postupuje v smere od zapastia k prstom//ako smer,nie dlžka/.....na ruke su 3 hlavne čiary,,už som to tu niekedy písala,,,tak si zisti o aku čiaru presne ide,,,,,vela ludí má čiaru osusu popresekávanu,,ale myslim si že skor máš na mysli hlavní čiaru.....čo je iné...ak si budeš istá napíšem ti viac.......

Je fakt, že je to ťažké pre to kvantum kombinácií. Pri čítaní z ruky si treba urobiť z toho chaosu systém. Najprv treba pochopiť základné významy všetkých pahorkov, čiar a ostatných znamení. Všetko ostatné sú kombinácie. A dalšie kombinácie kombinácií. Ťažké je všetko v čom nie je prehľad. V tomto obore všetko súvisí so všetkým. Forma čiary ukazuje spôsob a intenzitu, ako prúdi jej charakteritická energia. Miesto, odkiaľ táto čiara vychádza ukazuje potenciál a zvláštnosti tejto energie. Smer(y), do akej oblasti putuje ukazujú prínos tejro energie do charakt. oblasti a tým takéto následné využite. Rôzne znamenia na čiarách a pahorkoch sú záchytné body pre časový kľúč v období života . Zmena čiar a znamení je odzrkadlením výraznej psychickej zmeny ( vrátane jaziev, kt. vonkoncov nevznikajú len tak náhodou, hocijako a hocikde. ) Ked sa niekde zaseknete, výkladu pomôže systematické domyslenie kombinovanés dávkou intuície. Také malé zovšeobecnenie.Whiteshadow píše:ja si ani nie som isty ktora ciara je ktroa strasne daco aky vestec co cita z ruk to musi mat tazke heh

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť